ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ EVENT MANAGEMENT

H βιομηχανία του event management είναι ένας συναρπαστικός όσο και ανεξάντλητος χώρος, που χρειάζεται συνεχώς εξειδικευμένο προσωπικό.

Ανταποκρινόμενη σε αυτή την ανάγκη, η Amuse δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω στη σχεδίαση, οργάνωση και παραγωγή event.

Αν θέλεις

να μάθεις τα μυστικά της παραγωγής από τους καλύτερους,

να γίνεις κομμάτι μιας ομάδας που δημιουργεί τα μεγαλύτερα event,

να ανοίξεις μια πόρτα που θα σε βγάλει σε νέους δρόμους,

Τότε:

το Amuse School of Events είναι για σένα!

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέους που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του event management αλλά και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν στο αντικείμενό τους και να εξειδικευτούν στα concept events

Κάθε κύκλος σεμιναρίων θα καλύπτει τα αντικείμενα:

  • Διοίκηση/Διεύθυνση Παραγωγής

  • Team Building

  • Festival

  • Συνέδριο/Εταιρικό Event

  • Σκηνοθεσία Event

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα ακολουθήσει πρακτική άσκηση σε μεγάλα events της Amuse

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Εγγραφές από 6/03

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:

Vasilis Mentzelopoulos Producer and CEO of Amuse Concept Events

Βασίλης Μεντζελόπουλος

Παραγωγός και CEO της Amuse Concept Events

(Διοίκηση / Διεύθυνση Παραγωγής)

Ο Βασίλης Μεντζελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964.

Αποφοίτησε το 1983 από το Κολλέγιο Αθηνών και το 1989 από το Πολυτεχνείο ως Πολιτικός Μηχανικός ενώ παράλληλα έκανε και σπουδές στο marketing.

Το 1988 συστήνεται στο τηλεοπτικό κοινό ως παρουσιαστής της μουσικής εκπομπής TV party στην ΕΤ2 και του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού της ΕΤ1 «Με το κλειδί στο χέρι», του οποίου είναι και δημιουργός.

Μέχρι το 1992 ασχολήθηκε με την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών στην εταιρεία TV Cosmos ενώ ήταν Executive Producer σε όλα τα εορταστικά προγράμματα της κρατικής τηλεόρασης και παραγωγός σε αρκετές συναυλίες. Στα πλαίσια των τηλεοπτικών παραγωγών του καθώς και των συναυλιών είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Charles Aznavour, Shirley Bassey, Barry White, Jerry Lee Lewis, Scorpions, Gloria Gaynor, Frank Sinatra και πολλοί άλλοι.

Παράλληλα εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε μεγάλους Αθηναϊκούς σταθμούς όπως Αθήνα 98.4, Ράδιο Αττική 99,4, POP FM, Kiss FM και Capital 96,5 του οποίου ήταν και ο γενικός διευθυντής.

Από το 2000 ασχολείται με την παραγωγή εκδηλώσεων και τηλεοπτικών εκπομπών με τις εταιρείας The Firm beyond the Line και Amuse Concept Events. Κατά τη διάρκεια της 25ετούς του θητείας στο χώρο του ζωντανού θεάματος έχει διευθύνει την παραγωγή πάνω από 1000 event όλων των διαστάσεων και μεγεθών.

George D. Lembesis (Writer – Producer) Creative Producer

Γιώργος Δ. Λεμπέσης

(Συγγραφέας – Παραγωγός) Creative Producer

(Concept / Team Building / Festival)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε μουσική τεχνολογία και μουσική βιομηχανία, καθώς και Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως μουσικός παραγωγός στο γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας Ατλαντίς.

Tο 2003 ξεκίνησε τη συνεργασία του ως διευθυντής παραγωγής με την Οn Stage Production. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 500 παραγωγές τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό (με συνεργασίες όπως: River Party, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Rockin Athens, Τάνια Τσανακλίδου, Kosmos Festival και πολλά άλλα).

Ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί το πρώτο παιδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα (Town for Kids, 2008 & 2009), το οποίο εμπνεύστηκε. Η επιτυχία του φεστιβάλ ήταν πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς γνώρισε μεγάλη επισκεψιμότητα και κέρδισε διθυραμβικές κριτικές.

Από τον Οκτώβριο του 2010 διδάσκει «Οργάνωση Παραγωγής» στο Εργαστήρι Ελεύθερων Σπουδών «Spring People» ενώ παράλληλα δημιουργεί την δική του εταιρεία εκτέλεσης παραγωγής, την Gold Producta Hanndling, οι παραγωγές στις οποίες ενεργεί, ξεπερνούν σε επισκεψιμότητα τις τριακόσιες χιλιάδες θεατές.

Παράλληλα, δημιουργεί μαζί με συνεργάτες το Λουκούμι Bar, στην πλατεία Αβησσυνίας, έναν νέο χώρο έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Από τον Μάιου του 2016 κλείνει τον κύκλο εργασιών της GPH και αρχίζει να συνεργάζεται αποκλειστικά με την μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής – event στην Ελλάδα, Amuse Concept Event ως Creative - Producer

Ως συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης ψηφίζεται μέσα στους δέκα καλύτερους συγγραφείς παιδικών βιβλίων για δυο συνεχόμενες χρονιές (2014-2015), στα βραβεία Πένες της Χρονιάς όπου συμμετείχαν δυόμιση χιλιάδες συγγραφείς.

Μέχρι τον Νοέμβριου του 2015, επτά βιβλία του όπως η Ψαρόσουπα, έχουν γίνει best seller, ξεπερνώντας τις σαράντα χιλιάδες πωλήσεις ενώ πολλά σχολεία ανά την Ελλάδα, επιλέγουν τις ιστορίες του ως έργα για τις θεατρικές τους ομάδες.

Συνολικά έχει γράψει δεκαπέντε βιβλία παιδικής λογοτεχνίας, τέσσερα θεατρικά έργα και δώδεκα σουρεαλιστικά διηγήματα.

Charis Nikolaidis Production Manager

Χάρης Νικολαίδης

Production Manager

(Συνέδριο / Εταιρικό Event / Client Management)

Ο Χάρης Νικολαΐδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.

Από μικρός έδειξε ενδιαφέρον για την παραγωγή events αφού οργάνωνε όλες τις σχολικές παραστάσεις μέχρι και την αποφοίτηση του από το Λύκειο.

Στη συνέχεια σπούδασε “Διαφήμιση εμπορίας και εικόνας και δημόσιες σχέσεις” στο ΙΙΕΚ Αυγερινοπούλου ενώ ακολούθησε σπουδή master “Communication and Corporate Management” στο Royal Holloway του Λονδίνου.

Για μερικά χρόνια μετά την αποφοίτηση του εργάστηκε σε θέατρα και φεστιβάλ ως junior producer ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εγχώριες εταιρείες παραγωγής ως παραγωγός και διευθυντής παραγωγής σε events και φεστιβάλ.

Σημαντικά projects υπήρξαν η συμμετοχή στη διοργάνωση δρώμενων για το «Αθήνα 2004» καθώς και προεκλογικές καμπάνιες ηγετικών κομμάτων της χώρας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως in house “Production Manager” στη διακεκριμένη amuse concept events ως επικεφαλής του τμήματος παραγωγής και προωθητικών ενεργειών.

Emmanuel Manios, Creative Director

Εμμανουήλ. Μανιός

Creative Director

(Σκηνοθεσία event)

Ο Μανώλης Μανιός γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1977 όπου και έμεινε τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Τα υπόλοιπα χρόνια τα πέρασε στην Αθήνα μέχρι τα 19 του όπου έφυγε για το Λονδίνο όπου και σπούδασε Visual Theories and Film (BA) και Multimedia Aesthetics (MA).

Για μερικά χρόνια μετά την αποφοίτηση του εργάστηκε στο Λονδίνο σε τηλεοπτικούς σταθμούς ως σκηνοθέτης ροής και ντοκιμαντέρ αλλά και σε θέατρα και outdoor events ως σκηνογράφος και σκηνοθέτης.

Στην Ελλάδα επιστρέφει για να συνεργαστεί με την οργανωτική ομάδα του media press center / Αθήνα 2004 όπου και απασχολείται για περίπου έναν χρόνο στον τομέα της διεθνούς αναμετάδοσης.

Στην συνέχεια έως και σήμερα συνεργάστηκε με μεγάλες εγχώριες εταιρείες παραγωγής σε τηλεοπτικές παραγωγές και events κάθε κλίμακας.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται ως in house “Events Creative Director/ Film Director” στην amuse concept events όπου και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις.

Mάθε από τους καλύτερους και μπες στον κόσμο των event!